2010. október 5., kedd

1. nap: Szel, eso...

Masnap, hetfon....marmint vasarnap, csak kis idozavar van...orkan ereju szelre ebredtem reggel, a nap tovabbi reszeben megmaradt es kesobb meg szakadt is hozza az eso- vizszintesen. Egesz keso delutanig megmaradt ez az ido:( ez nem szokvanyos errefele..!

Csak 10kor kezdtuk a progit -bar en fel10et tudtam-de igy is eleg baratsagos.. Plane, hogy egesz heten igy lesz. Delelotti resz 10-13ig, delutani 15-18ig tart. Mindegyik elejen van nehany energizalo-csapatepito feladat, majd jon a komolyabb resz.

A temarol meg nem ejtettem szot:)- social idarity, diszkriminacio, szocialis kulonbsegek minden teren. Ertem ugy, hogy nemzeti kisebbsegek, vallasi kulonbsegek, nemi es faji hovatartozas avagy szexualis iranyultsag, stb.

Ezzel kapcsolatosan workshopokon veszunk reszt: hol jatekos formaban, hol eloadast hallgatunk, hol kreativkodunk. Majd estenkent (gyakorlatilag fakultativ) filmnezes volt vasarnap es lesz csutortokon, a h-k-sze pedig intercultural nights nemzetenkenti elosztasban. Mi leginkabb spec magyar finomsagokat hoztunk, na de ez meg titok:) Majd errol is beszamolok, de szerintem en varom legjobban... nyami :) Ja, amugy nagyon jok a kajak, habar nekem konnyu, mert en szeretem a portugal gasztronomiat :)

Vasarnap egesz nap almos-faradt voltam, mert nem sikerult magam kipihenni, ugyhogy ebed utan egy rovid szunya, illetve este vacsi utan is aludni mentem a film helyett, hogy vegre kipihenjem magam, mert a tobbi napon valoszinuleg ugyis ejfel- egy korul fogok agyba kerulni- igy ezt a lehetoseget lattam a legjobbnak. Sweet dreams! :)

(Most hetfo delutan van (itt meg csak fel7), masfel ora mulva vacsi, picit faj a fejem, de mivel most jo ido van, ezert gyorsan kimegyek a levegore es meg az is lehet, hogy Helgaval futunk egyet vacsiig, de minimum setalunk, nezelodunk es fotozunk :) (breaking news: csak seta lett belole, de szerda reggel megyek futni Molloval... :)

Fotok akkor lesznek, ha hazaertem, majd onnan rakok fel a picasara!

Have a nice day!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése